Trendy en praktische Badkamer laten plaatsen in Eindhoven

Als je toe bent aan een nieuwe badkamer, dan zit je op dit moment gebeiteld. Nooit was er zoveel mogelijk en was de keuze zo groot. De nieuwste badkamer-trends zijn prachtig door de combinatie van veel strakke lijnen en meubilair van (blank) hout. Ook zijn er talloze mogelijkheden om een een badkamer optisch groter laten lijken of om een ruimte efficiënt in te richten. Realiseer zo je eigen moderne en comfortabele badkamer in je woning.

Een vakkundig bedrijf voor je badkamer in Regio Eindhoven

Zodra je op zoek gaat naar tegels, ontdek je al hoeveel er mogelijk is. Het assortiment is hierin breed en diep. Let ook eens op ‘de gewone’ witte en lichtgrijze tegels, want ook die kleuren hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zeker als het om een kleine ruimte gaat, is wit of lichtgrijs vaak de juiste basis. Of je dan ook nog kiest voor antisliptegels op de vloer in dezelfde of juist contrasterende kleur, hangt geheel af van je persoonlijke smaak. Vanuit een lichte basis kun je qua stijl nog alle kanten op. Borduur je voort op wit of lichtgrijs, dan krijg je een industriële badkamer. Badkameraccessoires in deze stijl zijn er in overvloed. Wil je je badkamer juist meer laten leven? Kies dan bijvoorbeeld voor blank hout en laat de nerven en knoesten spreken. Natuurproducten tegen een strakke achtergrond leveren vaak een heel stijlvol en warm resultaat op. Voorbeelden zijn er online genoeg te vinden. Let ook eens op het meubilair. Steeds vaker wordt het interieur zwevend geplaatst. Badkamermeubels die de grond niet raken maken de badkamer optisch veel groter.

Voor ieder wat wils

Na de tegels en het meubilair volgt de overige inrichting. Ook op het gebied van wasbakken, kranen, planchetten, spiegels is er veel verkrijgbaar. Kijk daarom trend je het meeste aanspreekt en stel op basis daarvan je inrichting samen. Let bij je keuze goed op de afmetingen. Bij de afbeeldingen die je online vindt is er over het algemeen ruimte genoeg. Maar is die ruimte er ook in je eigen badkamer? Hoe valt een douchecabine uit als je die naast je bad plaatst? En wat als je een dubbele wasbak plaatst? Afbeeldingen van een kleine badkamer, waarin weinig ruimte is voor alle meubels, sanitair en badkameraccessoires, zie je online zelden.

Voor het plaatsen van een badkamer in Eindhoven is alles mogelijk, van groot tot klein. Natuurlijk kunnen ook wij zorgen dat je badkamer optisch groter lijkt.

Wij denken graag met je mee

Open en transparant in werk en communicatie

Vakwerk met een hoog afwerkingsniveau

Oplevering volgens planning en budget

Wij bieden altijd een oplossing

Een schone en veilige werkplek

Altijd één aanspreekpunt

Prettig en soepel bouwproces

Bouwplannen? Wij maken het!
Bel of mail voor een afspraak (0)6 51107157 of info@steijlenbouwenafbouw.nl