Nieuwe badkamer in Helmond laten plaatsen?

Als je de verbouwing van je badkamer goed wil laten verlopen, dan is een goede planning cruciaal. Het verbouwen van een badkamer hoeft niet moeilijk te zijn, als je het maar laat uitvoeren door een specialist. Breng om te beginnen al je wensen goed in kaart en bepaal op basis daarvan hoe je nieuwe badkamer eruit moet zien.

Voordat je badkamer kan worden gerealiseerd, moet de oude badkamer worden afgebroken. Voor een nieuw te plaatsen badkamer Helmond is het van belang, dat dit zorgvuldig gebeurt.

Persoonlijk gesprek

Bij het uit handen geven van een badkamer Helmond, licht je in een persoonlijk uitgebreid al je wensen toe. Ter plekke meten we de badkamer nauwkeurig op. Zodra we over alle benodigde informatie beschikken, maken we vrijblijvend een offerte. Deze offerte geeft een goed beeld van hoe wij het project zullen uitvoeren en tegen welke prijs.

Een strakke planning is belangrijk

Sluit de offerte aan bij je verwachtingen? Mooi. Zodra deze ondertekend is, kunnen we de definitieve planningen maken en weet je wanneer je droombadkamer gerealiseerd wordt.  Wij vinden het belangrijk dat je het bouwtraject van je badkamer Helmond als soepel en prettig ervaart. Mede daarom heb je één aanspreekpunt gedurende het hele verbouwtraject, voor al je vragen en beperken we overlast tot een minimum. Natuurlijk informeren we je tussentijds over de vordering van de werkzaamheden en eventuele bijzonderheden.

Alles laten we na afloop netjes en schoon achter, klaar voor gebruik. Je nieuwe badkamer wordt een plaatje!

Wij denken graag met je mee

Open en transparant in werk en communicatie

Vakwerk met een hoog afwerkingsniveau

Oplevering volgens planning en budget

Wij bieden altijd een oplossing

Een schone en veilige werkplek

Altijd één aanspreekpunt

Prettig en soepel bouwproces

Bouwplannen? Wij maken het!
Bel of mail voor een afspraak (0)6 51107157 of info@steijlenbouwenafbouw.nl