Een Keuken laten plaatsen in regio Eindhoven

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is een leuk, maar intensief proces. Bij vervanging zijn mensen vaak geneigd om hun nieuwe keuken in dezelfde opstelling te plaatsen als de huidige keuken. Laat ons eens meekijken.

Vormgeving keuken

Soms levert een andere opstelling meer licht, ruimte of sfeer op. Wij hebben daar ervaring mee.

Soms zijn er slechts relatief kleine ingrepen nodig. Door een wateraansluiting te verleggen of een radiator te vervangen door plintverwarming ontstaan niet alleen mogelijkheden, maar kan een keuken ook uiteindelijk veel groter dan je huidige keuken. Vertel ons in een hoe je je keuken wil realiseren. Als ervaren bouwers zullen wij keuken Eindhoven, tot in detail afwerken.

We denken graag met je mee. Soms zijn er mogelijkheden tot extra opbergruimte, zonder dat je je daar bewust van bent. Vanuit onze ervaring weten we waar we naar moeten kijken en waar de kansen liggen. Vaak blijkt er veel meer mogelijk dan alleen het vervangen van een keukenblok.

Wij zijn een Vakkundig bedrijf actief in regio Eindhoven

Veel mensen zien op tegen een verbouwing. Toch is dat echt niet nodig. Breng je wensen in kaart, stem de planning van het plaatsen van je keuken met ons af en wij verzorgen alle voorbereidingen. Kies voor Steijlen Bouw en Afbouw BV en je kiest voor een vakkundig bedrijf. Zelf hoef je je alleen nog maar te focussen op het inrichten van je nieuwe keuken. Wij leveren de keuken netjes en schoon op, waardoor je snel na oplevering aan het koken kunt slaan!

Wij denken graag met je mee

Open en transparant in werk en communicatie

Vakwerk met een hoog afwerkingsniveau

Oplevering volgens planning en budget

Wij bieden altijd een oplossing

Een schone en veilige werkplek

Altijd één aanspreekpunt

Prettig en soepel bouwproces

Bouwplannen? Wij maken het!
Bel of mail voor een afspraak (0)6 51107157 of info@steijlenbouwenafbouw.nl