Voor veel mensen is verbouwen een feestje. Tenminste… als het klaar is. Aan het eindresultaat gaat echter een heel proces vooraf. Door het hele proces volledig aan ons uit te besteden en wij een kundige loodgieter Helmond inschakelen, verandert je badkamer, toilet of keuken in een mum van tijd in een heerlijk comfortabele ruimte.

Loodgieter actief in regio Helmond

Welke ruimte je ook wil verbouwen… je leidingwerk moet op een vakkundige wijze wordt aangelegd. Bij een verbouwing gebeurt het regelmatig dat leidingwerk moet worden verlegd, of aangepast.

Onze eerste stap is altijd het in kaart brengen van je wensen. Geef ons in een persoonlijk gesprek aan wat je verwacht van onze loodgieter Helmond en wij voeren het loodgieterswerk volledig uit.

Zowel voor als tijdens de werkzaamheden houden we je goed op de hoogte over de planning en vorderingen van alle werkzaamheden. Zodra de loodgieter Helmond de voorbereidende werkzaamheden volgens afspraak heeft afgerond, starten we met de verdere voorbereiding of plaatsing van je badkamer, keuken of toilet.

Wij maken het

Op ons kun je rekenen. Gedurende de gehele verbouwing zijn wij je aanspreekpunt. We informeren je niet alleen doorlopend, maar als we slimmere of goedkopere manieren zien om hetzelfde eindresultaat te bereiken, dan zullen we dat zeker aan je voorleggen.

Wij denken graag met je mee

Open en transparant in werk en communicatie

Vakwerk met een hoog afwerkingsniveau

Oplevering volgens planning en budget

Wij bieden altijd een oplossing

Een schone en veilige werkplek

Altijd één aanspreekpunt

Prettig en soepel bouwproces

Bouwplannen? Wij maken het!
Bel of mail voor een afspraak (0)6 51107157 of info@steijlenbouwenafbouw.nl