Kies voor een erkende stukadoor

Stukadoor word je niet zomaar. Het is niet alleen een zwaar, maar ook een moeilijk beroep. Een stukadoor is niet alleen de vakman die een afwerklaag op muren en plafonds aanbrengt. Een goede stukadoor kan ook een muur of plafond renoveren. Reparaties mogen niet opvallen. Alles moet er als nieuw uitzien. Het meeste werk van een stukadoor bestaat uit het aanbrengen van een stuclaag in nieuwe woningen. Daarnaast komt het voor dat mensen uitgekeken zijn op hun bestaande muren en een gladde stuclaag op de muren laten aanbrengen, waarin kleine korreltjes of een bepaald patroon zijn verwerkt. De afwerklaag die een stukadoor op de muur aanbrengt kan bestaan uit pleistermateriaal of specie. De samenstelling daarvan hangt af van je wensen.

Stukadoor actief in regio Eindhoven

Ben je op zoek naar een stukadoor en woon je in Eindhoven of omgeving, laat ons dan een offerte maken. Wij werken met de beste stukadoors uit Eindhoven en omgeving. Na de situatie goed te hebben bekeken, brengen we een offerte uit. Kies nooit voor de goedkoopste stukadoor, maar voor de beste stukadoor. Kies je voor ons, dan weet je dat we niet alleen naar het stucwerk kijken, maar ook naar het volledige plaatje.

Denk je erover om zelf een afwerklaag aan te brengen? Bedenk dan dat het niet alleen een zwaar karweitje is, maar het echt werk voor vaklui is en dat je oneffenheden altijd zult blijven zien.  Het zou zonde zijn als je na je eigen pogingen alsnog een stukadoor in moet schakelen.

De werkzaamheden van een stukadoor.

Een goede stukadoor ziet direct wat er moet gebeuren. Hij of zij kijkt of er scheuren in de muur zitten en waar deze zijn ontstaan. Het kan zijn dat er verzakkingen zijn of misschien werken de muren nog. Dat laatste komt vaak voor bij huizen die kortgeleden gebouwd zijn. Onze stukadoors houden rekening met dit soort omstandigheden, zodat we niet na korte tijd terug hoeven te komen omdat er nieuwe scheuren ontstaan zijn. Voordat onze stukadoor begint maakt hij alle muren schoon, zodat de nieuwe aan te brengen afwerklaag goed hecht. Laat al dit soort werkzaamheden over aan een erkende stukadoor. Dan weet je zeker dat alles goed gebeurt en is de kans op scheurtjes minimaal. Gebeurt het wel? Dan komt onze stukadoor de scheur netjes wegwerken.

Wij denken graag met je mee

Open en transparant in werk en communicatie

Vakwerk met een hoog afwerkingsniveau

Oplevering volgens planning en budget

Wij bieden altijd een oplossing

Een schone en veilige werkplek

Altijd één aanspreekpunt

Prettig en soepel bouwproces

Bouwplannen? Wij maken het!
Bel of mail voor een afspraak (0)6 51107157 of info@steijlenbouwenafbouw.nl